ردیف
|
عنوان طرح
|
نام مجری
|
شماره فروست
|
سال ارایه
|
1
|
تعيين ارزش غذايي يونجه درمراحل مختلف رشد (خشك- تر)
|
محمد مهدي طباطبائي عبدالحسين معير
|
36/گ ن
|
1379
|
2
|
بررسي چگونگي برگ و ساقه سيب زميني در تغذيه دام (تر- خشك - سيلو شده)
|
عبدالحسین معیر
|
1283/5
|
1375
|
3
|
امكان حفاظت زنبورعسل در برابر آفت كش ها
|
سید محمد کریم موسویفر
|
01-02104260260-74
|
1376
|
4
|
مطالعه پرورش هيبريدهاي كرم ابريشم در استان همدان (استاني)
|
حسین شفیعی ورزنه
|
75ه40198
|
1378
|
5
|
بررسي اثر سطوح مختلف انرژي خام و پروتئين بر روي افزايش وزن و خصوصيات لاشه برههاي مهرباني همدان
|
عبدالحسین معیر
|
03-0210226026-74
|
1376
|
6
|
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خوراک دام در استان همدان ( فاز دوم یونجه خشک)
|
عبدالحسین معیر
|
02-021526026-74
|
1375
|
7
|
شناسايي منابع غذايي دام و طيور غرب كشور فاز سوم تعيين ارزش غذايي شبدرخشك و يونجه خشك سال دوم
|
عبدالحسین معیر
|
01-0210526026-75
|
1378
|
8
|
بررسي عملکرد مديريت تعاوني هاي زنبورداري استان همدان
|
سید محمد کریم موسوی فر
|
پایان نامه دانشجویی
|
1380
|
9
|
بررسي وضعيت گله داري استان همدان
|
علی فرهپور
|
326/80
|
1378
|
10
|
استفاده از جيره هاي حاوي سطوح مختلف برگ و ساقه سيب زميني سيلو شده باملاس در تغذيه بره هاي نر پرواري
|
احمد جانجان
|
01-0210522000-76
|
1379
|
11
|
شناسايي منابع محصولات فرعي كشاورزي و تعيين تركيبات شيميايي و انرژي خام در استان همدان
|
عبدالحسین معیر
|
416-9735
|
1383
|
12
|
بررسي امكان استفاده از مواد دور كننده براي حفاظت زنبور عسل در محيطهاي مسموم
|
محمد رضا زبده
|
10120/84
|
1388
|
13
|
بررسي تغييرات ارزش غذايي يونجه(منطقه فامنين همدان)از مرحله برداشت تا زمان مصرف در تغذيه دام
|
حسین شفیعی ورزنه
|
پایان نامه دانشجویی
|
1382
|
14
|
بررسي تغييرات ارزش غذايي يونجه(منطقه قهاوند همدان) از مرحله برداشت تا زمان مصرف در تغذيه دام
|
عبدالحسین معیر
|
پایان نامه دانشجویی
|
1382
|
15
|
شناسايي خصوصيات پشم و فوليكولهاي پوست گوسفند نژاد مهربان در فصول مختلف سال
|
علی فرهپور
|
010210827000-81
|
1383
|
16
|
اثر كاربرد كاه كمپوست حاصل از پرورش قارچ تكمه اي در جيره غذايي بره هاي پرواري
|
حسین شفیعی ورزنه
|
10292/84
|
1388
|
17
|
اثر استفاده از اسيدهاي پروپيونيك و استيك بر حفظ ارزش غذايي يونجه طي مراحل خشك كردن و نگهداري در انبار
|
عبدالحسین معیر
|
584/87
|
1388
|
18
|
مقايسه اثر سطوح مختلف انرژي و پروتئين بر روي افزايش وزن بره هاي نژاد مهربان
|
عبدالحسین معیر
|
253
|
1382
|
19
|
بررسي امکان استفاده از برگ و ساقه خشک شده سيب زميني در تغذيه بره هاي پرواري نژاد مهربان( تحقیقی ترویجی)
|
علی فرهپور
|
219/88
|
1389
|
20
|
اثر کاربرد جيره هاي پلت شده کاه کمپوست در تغذيه بره هاي پرواري
|
حسین شفیعی ورزنه
|
1603/86
|
1387
|
21
|
مقایسه عملکرد علوفه یونجه به دو روش خشک و سیلو شده در تغذی گاو شیرده
|
عبداحسین معیر
|
499/90
|
1390
|
22
|
بررسی مدیریت تغذیه گاوداری های استان همدان
|
علی فرهپور
|
استانی خاص
|
1387
|
23
|
اثر کاربرد جیره های پلت شده کاه کمپوست قارچ در تغذیه گوساله های پرواری در استان همدان
|
حسین شفیعی ورزنه
|
1679/87
|
1387
|
24
|
مقايسه اثر استفاده از جيره پلت شده با جيره غذايي مخلوط بر افزايش وزن بره هاي پرواري نژاد مهربان
|
حسین شفیعی ورزنه
|
218/88
|
1388
|